|
Bunları Biliyor musunuz ? kategorisinde açılmış olan Kızartma yaparken yağın sıçramasını önlemek konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
01.12.2013, 10:30 | #1 (permalink) |
| Kızartma yaparken yağın sıçramasını önlemek Kızartma yaparken yağın sıçramasını önlemek Kızartma evlerin vazgeçilmezlerindendir. Biber, patlıcan, kabak gibi sebzeler kızartılırken içindeki su nedeniyle zor anlar yaşanabiliyor. Evet sebzelerinizin saldığı su yağın sıçramasına sebep olur. Yağın sıçramasını önlemek için kızartma yaptığınız tavanın içine bir parça bayat ekmek kabuğu koyun.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |