Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Mussolini'nin Beyni Çalındı Mı? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/72648-mussolininin-beyni-calindi-mi.html)

Sultan ŞAH 03.12.2013 19:57

Mussolini'nin Beyni Çalındı Mı?
 

Mussolini'nin Beyni Çalındı Mı?

İkinci Dünya Savaşı sonrası diktatör partizanlar tarafından öldürülünce otopsi için götürüldüğü hastanede parçalarının çalındığı söyleniliyor...


Benito Mussolini'nin torunu, eski İtalyan diktatörünün kanı ve beyni eBay'de satışa çıkarılınca polise şikayette bulunuldu. Sağcı bir vekil olan Alessandra mussolini, büyükbabasından kalanların online satış sayfasında satılacağını duyunca sinirlenip üzüldüğünü belirtti. Ancak vücut parçalarının satışının internet parçaların satışının yasak olduğundan ilan kaldırıldı. Üç cam şişede olduğu söylenen parçaların, İkinci Dünya Savaşı sonrası diktatör partizanlar tarafından öldürülünce otopsi için götürüldüğü Milano'daki hastanede parçalarının çalındığı söyleniliyor. Bunun oldukça ciddi bir mesele olduğunu, böyle şeylere karşı korunmaları gerektiğini söylüyor. Mussolini'ye yapılan açıklama dadiktatörün bedeninin otopsi sonrası yok edidiği söylendi.

YeşiL6 03.12.2013 19:58

Cevap: Mussolini'nin Beyni Çalındı Mı?
 
ne yapacaklar o beyne çok merak ettim (:


Saat: 07:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.