Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Burun Estetiği (https://www.forumaski.com/burun-estetigi/)
-   -   Burun ve Göğüs Estetiği (https://www.forumaski.com/burun-estetigi/37515-burun-ve-gogus-estetigi.html)

Jaqen 17.06.2013 17:23

Burun ve Göğüs Estetiği
 
Tanıtım Açıklama: Burun estetiği ameliyatı olarak hayalinizde istemiş olduğunuz buruna sahip olabilirsiniz. Estetik burun ameliyatıolarak burnundan şikayetçi olan her birey bu operasyona katılabilir. Merkezimizde burun ucu düzeltme burun küçültme dikleştirme burun tıkanıkları ve burun düzeltme ameliyatı sorunları tamamen ortadan kaldırmış olursunuz.

Bütün bayan ve erkekler güzel bir yüz yapısına sahip olmayı isterler. Burun ise yüzümüzün en dikkat çeken belirgin bir organıdır. Burun yapısından şikayetçi olanlarda genellikle nefes alma zorlukları horlama gibi problemler yaratmaktadır. Burun estetiği ameliyatı sırasında burnun şekillendirilmesinin yanı sıra burun tıkanıklığı ve horlamaya neden olan deviasyon olarak belirttiğimiz iç kemik eğrilikleri ameliyat sırasında giderilecektir. İyi bir burun nasıl bir yapıyı taşımalıdır? Burun estetik değerler açısı ile işlevselliğin iç içe geçtiği bir organımızdır. İşlevsellik ile estetik bakış açısı kesinlikle bir arada tutulmamalıdır. İyi bir burun estetiği operasyonu doğal görünümü en iyi şekilde yansıtmalı yüz hatlarıyla uyum içerisinde olmalı ve eskisi gibi işlevsel özelliğini yeniden kazandırılmalıdır.

Burun estetik operasyonunun bir diğer adı ile rinoplasti ameliyatı göğüs estetiği ameliyatları saç ekimi ameliyatlarından sonra ülkemizde en çok yaptırılan bir estetik cerrahi operasyonudur. Burun estetiği operasyonu sadece plastik cerrahlar tarafından verilebilecek bir hizmet örneğidir. Burun estetiğini gerçekleştiren cerrah estetik güzelliğe bir o kadar önem vermeli ve dünya bakış açısına yeni bir boyut kazandırmalıdır. Merkezimizde sadece burun estetiği ameliyatları olmaksızın saç ekimi göğüs estetiği akupunktur kulak estetiği ağız estetiği ve göğüs dikleştirme ameliyatı gibi bir çok cerrahi operasyonlar bulunmaktadır. Ameliyat randevusu ve detaylı bilgi almak için kurumsal web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Saat: 01:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.