Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Cep Telefonları (https://www.forumaski.com/cep-telefonlari/)
-   -   Moto X+1'in Basın Görseli Sızdı (https://www.forumaski.com/cep-telefonlari/127429-moto-x-1in-basin-gorseli-sizdi.html)

KaBuS 22.08.2014 16:05

Moto X+1'in Basın Görseli Sızdı
 
Moto X+1'in Basın Görseli Sızdı


Motorola’nın merakla beklenen akıllı telefonu Moto X+1’in teknik özelliklerinden sonra şimdi de basın görseli sızdırıldı. Sızıntı ise hiç beklenmedik birisinden geldi.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Motorola’nın önümüzdeki günlerde Berlin’de düzenlenecek IFA 2014 fuarında tanıtacağı akıllı telefonu Moto X+1’in basın görseli sızdırıldı.

Geçtiğimiz haftalarda emekliye ayrılan ve adına bağış kampanyaları düzenlenen sızıntı devi evleaks’in emeklilik hediyesi olarak sızdırdığı Moto X+1’in 5,2 inç boyutunda ekrana sahip olacağı iddiası da bu görsel ile birlikte doğrulanmış oldu.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Moto X ve Moto E karması

Akıllı telefonun tasarımı Motorola’nın diğer modelleri Moto X ve Moto E’nin karması gibi duruyor. Ön cepheden bakıldığında giriş seviyesi model Moto E’yi andıran Moto X+1, arkadan baktığımızda öncülü Moto X’e benzemekte.

İki farklı renk seçeneği

Motorola’nın akıllı telefonları genelde çok renk seçeneği ile satışa sunuluyor. İlk iddialara göre Moto X+1 modelinde bu stratejisini izlemeyecek olan şirket, Moto X+1’i ilk etapta ahşap görünümlü ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satışa sunacak.


Saat: 00:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.