Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Cep Telefonları (https://www.forumaski.com/cep-telefonlari/)
-   -   Vertu Aster İncelemesi - 10 Bin Dolarlık Telefon (https://www.forumaski.com/cep-telefonlari/132890-vertu-aster-incelemesi-10-bin-dolarlik-telefon.html)

Asi Ruh 27.09.2014 11:33

Vertu Aster İncelemesi - 10 Bin Dolarlık Telefon
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Vertu Aster İncelemesi - 10 Bin Dolarlık Telefon

Bundan birkaç ay önce lüks ürünleri ile tanınan Vertu'nun piyasaya sürdüğü Signature Touch adlı ultra lüks akıllı telefon görünüşe göre yeni bir kardeşe kavuşuyor.

FFC'den onay alan cihaz, görünen o ki Signature Touch adlı telefondan çok da farklı özelliklere sahip olmayacak.

Ürünü pahalı kılacak olan şeyin ise hem üretiminde kullanılacak üst düzey kalitedeki malzemesi ve pek tabii markası olacağı söyleniyor.

Vertu Aster'in bilinen özellikleri ise şu şekilde; 1080 x 1920 piksel çözünürlüğüne sahip 4.7 inç'lik ekran, LTE, NFC desteği, 2 megapiksel ön yüz ve 13 megapiksel arka yüz kameraları, dört çekirdekli 2.3 GHz Snapdragon işlemci yongası, 2 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı.

Vertu Aster az önce de belirttiğimiz gibi özel bir ürün olacak ve titanyum alaşımdan üretilecek. Cihazın gerçek deri ile kaplı olacağı da görülüyor.

Kendi özel arayüzüne sahip olacak olan Vertu Aster, Android 4.4 KitKat ile gelirken, fiyatının ne olacağı henüz belli değil. Çıkış tarihi hakkında da bir açıklama yapılmazken, Signature Touch örneğinde olduğu gibi karşımızda en azından 10 bin dolarlık bir akıllı telefon olacağı konuşuluyor.

en pahalı telefon,vertu aster incelemesi,vertu aster fiyatı,vertu aster nereden alınır?


Saat: 09:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.