Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Cep Telefonları (https://www.forumaski.com/cep-telefonlari/)
-   -   Htc One E9'un Görüntüleri Sızdı (https://www.forumaski.com/cep-telefonlari/148962-htc-one-e9un-goruntuleri-sizdi.html)

DeRDeST 08.03.2015 12:19

Htc One E9'un Görüntüleri Sızdı
 
Htc One E9'un Görüntüleri Sızdı

HTC'nin yeni akıllı telefonu olması beklenen One E9 ortaya çıktı.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

HTC hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl çıkardığı HTC One M8'den sonra, plastik, daha uygun modeli HTC One E8'i piyasaya sunmuştu. Geçtiğimiz hafta ise yeni amiral gemisi One M9'u tanıtan HTC'nin bu yıl da aynı şekilde amiral gemisinin uygun fiyatlı modelini piyasaya sunacağı söyleniyordu. Bu anlamda HTC One E9'un görüntüleri sızdı.

Diğer taraftan geçen gün HTC'nin bu ay bir etkinlik daha düzenleyeceği ortaya çıkmıştı. Muhtemelen HTC bu etkinliğinde de bu ortaya çıkan HTC One M9 cihazını tanıtabilir. Ayrıca cihazın sızan görüntülerinde 'HTC One E9pt (A55)' ibaresini görüyoruz. Buradaki 'p' harfinin ise 'Plus' kelimesini ifade ettiği söyleniyor. Yani bu cihaz her ne kadar uygun fiyatlı olursa olsun, One M9'dan daha büyük bir ekrana sahip olabilir.

Ay sonunda Çin'de satışa çıkması beklenen One E9, 480 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihaz hakkında bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Emre Çetinkaya - Teknokulis


Saat: 14:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.