Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Cep Telefonları (https://www.forumaski.com/cep-telefonlari/)
-   -   Iron Man Temalı Galaxy S6 Geliyor (https://www.forumaski.com/cep-telefonlari/152441-iron-man-temali-galaxy-s6-geliyor.html)

KaBuS 06.05.2015 08:02

Iron Man Temalı Galaxy S6 Geliyor
 
Iron Man Temalı Galaxy S6 Geliyor

Marvel ve Samsung işbirliği yaptı. Çok yakında Iron Man temalı Galaxy S6 satışa sunulacak. Peki, Iron Man temalı Galaxy S6 nasıl görünecek? Ayrıntılar haberimizde.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Iron Man Temalı Galaxy S6 Geliyor Samsung, yeni amiral gemisi modeli Galaxy S6'yı farklı renk seçenekleri ile süslemişti. Firma hali hazırda bulunan renk seçeneklerinin yanında süper kahraman temalı Galaxy S6 modelleri ile karşımıza çıkacağını duyurdu. Marvel ile işbirliği yapan Samsung, Avengers: Age of Ultron filminde yer alan Iron Man karakteri için Galaxy S6 modelini yeniden tasarlayacağını duyurdu.

Samsung Mobile pazarlama müdürü Lee Young-hee, Seul'de düzenlenen Avengers: Age of Ultron filminin etkinliğinde Iron Man temalı Galaxy S6'nın geleceğini müjdeledi. Iron Man temalı Galaxy S6'da kırmızı renginin ağırlıklı olması bekleniyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda Avengers karakterlerine özel Galaxy S6 edge konseptleri yayınlanmıştı.

Eğer Iron Man temalı Galaxy S6 aşağıdaki görseldeki gibi gelecek olursa büyük beğeni toplayacağını şimdiden söyleyebiliriz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 01:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.