Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Cep Telefonları (https://www.forumaski.com/cep-telefonlari/)
-   -   Nvidia Shield İçin Android 5.1 Güncellemesi Yayınlandı (https://www.forumaski.com/cep-telefonlari/154301-nvidia-shield-icin-android-5-1-guncellemesi-yayinlandi.html)

DeRDeST 23.05.2015 12:39

Nvidia Shield İçin Android 5.1 Güncellemesi Yayınlandı
 
[CENTER]Nvidia Shield İçin Android 5.1 Güncellemesi Yayınlandı

Android güncellemelerini en hızlı alan cihazlardan olan Nvidia Shield, Android 5.1 güncellemesini aldı. İşte güncelleme ile gelen tüm yenilikler ve detaylar.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Android dünyasının en büyük problemi olan güncellemeler, ne yazık ki en iyi telefonları alanları bile üzebiliyor. Özellikle kendi arayüzleri ile birlikte güncelleme vermeye çalışan markalar, güncellemeleri çok geç hatta bazı modelleri için hiç yayınlamayabiliyor.

Örneğin HTC bu konuda Sense arayüzü nedeniyle büyük problemler yaşıyor. Sense yüzünden HTC One M8 Android 5.1 Lollipop güncellemesi yazın sonuna doğru yayınlanacakken, alt seviye One Mini modelleri için Android 5.0 Lollipop bile gelmedi.

Saf Android arayüzü nedeniyle güncelleme problemi olmayan Nvidia Shield ise, Android 5.1 Lollipop güncellemesini Nexus 9'dan bile önce, bugün almaya başladı.

Ekran ve kamera tarafında önemli iyileştirmelerin geldiği belirtilen güncelleme, Android 5.1 ile gelen HD sesle arama yapma özelliğini, LTE destekli Nvidia Shield modeline getiriyor. Ayrıca diğer RAM ve pil gibi Android 5.0'da yaşanan sorunlar, bu güncelleme ile düzeltiliyor. Ek olarak güncelleme ile Shield Controller için yeni firmware da yayınlandı.

Hataların düzeltilmesi için bu güncellemeyi yüklemenizi öneriyoruz. Nvidia Shield yazılımını 3.0 sürümüne yükselten güncellleme, pek çok sorunun çözümü olacak.

Yazan: Caner Sönmez


Saat: 07:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.