|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Şehriyeli Kuzu Çorbası Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.09.2015, 23:22 | #1 (permalink) |
| Şehriyeli Kuzu Çorbası Tarifi Şehriyeli Kuzu Çorbası Tarifi Malzemeler 250 gr kuzu kuşbaşı 1 adet kuru soğan 1 adet havuç 1 adet kereviz 1 adet patates 1 adet şalgam 1 çay bardağı arpa şehriye 1 su bardağı ince doğranmış lahana 1 adet yumurta 3 diş sarımsak 1 adet defne yaprağı 1 adet limon suyu ½ demet maydanoz 1 çay kaşığı tuz, karabiber, pul biber 7 su bardağı su Hazırlanışı Etleri bir tencereye koyun ve üzerine 7 su bardağı su koyarak yumuşayıncaya kadar pişirin. Etler pişerken üzerinde biriken köpükleri ara sıra alın.Tüm sebzeyi küp doğrayarak pişen etin içine ekleyin. Sebzeler pişene kadar etle birlikte kaynatmaya devam edin.Şehriyeyi baharatları ve doğranmış maydanozu ekleyin.Ayrı bir kasede yumurtayla limonu iyice çırptıktan sonra sıcak çorbadan ilave ederek terbiyeyi ısıtın ve çorbaya ekleyin. Sarımsaklı tereyağı hazırlayıp kızarmış ekmeklerin üzerine sürün. Çorbanın yanında servis yapın.
__________________ . . . . . . . . . |
16.09.2015, 23:30 | #2 (permalink) |
| Cevap: Şehriyeli Kuzu Çorbası Tarifi valla ilk gördüm suriyeli kuzu çorbası diye okudum .s iyice suriyeliler beynimde yer etmiş
__________________ Herkes herkesi sevmesin, gerek yok. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |