|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan İskandinav Üsulu Sebze Çorbası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 11:33 | #1 (permalink) |
why so serious? | İskandinav Üsulu Sebze Çorbası Tarif Ayrıntıları Mutfağı :İskandinav Türü :Çorba Pişirme Süresi :15-20 dk Pişirme Şekli :Tencere Zorluk :Orta Kişi Sayısı :2-4 Tarif Malzemeleri 1 adet havuç (ufak küp doğranmış) 1 adet kabak (2 cm uzunluğunda dilimlenmiş) 2 adet patates (ufak küp doğranmış) 200 gr taze fasulye (2 cm uzunluğunda doğranmış) 3 adet bebek turp (küp doğranmış) 1 diş sarımsak (ince dilimlenmiş) 1 adet soğan (yemeklik doğranmış) 1\2 çay bardağı krema 1\2 çay kaşığı nişasta 2 çorba kaşığı tereyağı 1 adet Knorr Tavuk Suyu 1 adet yumurta sarısı 1 litre sıcak su 1\2 bağ nane (kabaca doğranmış) Tarifin Hazırlanışı Tereyağını eritin ve sırasıyla havuç,patates,turp,soğan,sarımsak,kabak ve fasulyeyi ilave edin. Yaklaşık 5 dakika sebzeleri soteledikten sonra Knorr Tavuk Suyu ve sıcak suyu ilave ederek bir taşım kaynatarak 15 dakika kısık ateşte pişirin. Krema,nişasta ve yumurta sarısını köpürtmaden çırpın. 1 kepçe çorba suyunu kremalı karışıma yavaş yavaş yedirin. Son olarak kremalı karışımı ve kabaca doğranmış maydanozları çorbaya ilave edin ve 2 dakika daha kısık ateşte pişirerek tencerenin altını kapayın.
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |