|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Rumeli Usulü İşkembe Çorbası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 11:56 | #1 (permalink) |
why so serious? | Rumeli Usulü İşkembe Çorbası Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :30-35 dk Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :6-8 Tarif Malzemeleri 2 kg dana işkembe 2-3 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta sarısı 6-7 diş sarımsak biraz kırmızı pulbiber tuz Tarifin Hazırlanışı İşkembeyi küçük küçük kestirdikten sonra iyice yıkıyoruz. Düdüklü tencerede 1 saat pişirdikten sonra başka bir tencereye alıp yiyeceğimiz zaman un, yoğurt ve yumurtayı biraz soğuk su ile çırpıp soğuk çorbaya katıyoruz. Tuzunu ekleyip kaynatıyoruz. Tabağa aldığımız çorbayı süslemek için üzerine yağ, toz tatlı biber ve pul biberi karıştırıp dökeriz.İçine ise sarmısaklı sirke mutlaka konmalıdır.
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |