|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Şehriye Çorbası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 13:01 | #1 (permalink) |
why so serious? | Şehriye Çorbası Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :30-35 dk Beslenme Tipi :Vejetaryen Pişirme Şekli :Tencere Zorluk :Orta Kişi Sayısı :8-10 Tarif Malzemeleri 2 çorba kaşıgı sıvı yag 1 çorba kaşıgı un 3 su bardagı süt 2 su bardagı su tuz karabiber 1 çay bardagı tel şehriye 2 çorba kaşıgı çekilmiş fındık 2 çorba kaşıgı tereyagı 1 tatlı kaşıgı pul biber Tarifin Hazırlanışı Sıvı yağ ve unu derin bir tencereye alıp kavurun. Üzerine su ve sütü ekleyip devamlı karıştırarak kaynatin. Kaynayan karışıma tel sehriyeyi ve çekilmiş fındığı ekleyin. Karıştırarak pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp tencereyi ocaktan alın. Üzeri için yağı kızdırıp pulbiberi yakın. Çorbanın üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın...
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |