|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Bahçıvan Çorbası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 13:04 | #1 (permalink) |
why so serious? | Bahçıvan Çorbası Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :20-25 dk Pişirme Şekli :Tencere Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :6-8 Tarif Malzemeleri 2adet soğan 500gr koyun döş eti 1adet kereviz 1adet havuç 1fincan erişte 1adet pırasa 1.5kaşık margarin 1fincan bulgur 4adet yumurta sarısı ½ kaşık salça 2adet limon Tarifin Hazırlanışı Bir tencerede yağı eritip et ve soğanı kavurun, salçayı karıştırın ardından 15bardak sıcak su ilave edip kaynamaya bırakın. Etler iyice yumuşasın. Diğer sebzeleri doğrayarak hazır edin. Etin kıvamı gelince sebzeleri ve bulguru tencereye ilave edin. Sebzeler de yumuşayınca erişteyi katın, kısık ateşte pişsin. Yumurta sarılarını limon ile çırpın, içine ½ bardak su karıştırın ve ocaktan aldığınız çorbaya gezdirin. Kıyılmış maydanoz serperek servis edin.
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |