Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Çorbalar
facebook bağlan


Balık Çorbası

Çorbalar kategorisinde açılmış olan Balık Çorbası konusu , Tarif Ayrıntıları Türü :Çorba Pişirme Süresi :20-25 dk Pişirme Şekli :Tencere Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :6-8 Tarif Malzemeleri 2adet patates 1adet orta boy balık. . 1adet kereviz 3adet havuç 1kaşık ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.09.2012, 13:04   #1 (permalink)
why so serious?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Balık Çorbası



Tarif Ayrıntıları
Türü :Çorba
Pişirme Süresi :20-25 dk
Pişirme Şekli :Tencere
Zorluk :Kolay
Kişi Sayısı :6-8

Tarif Malzemeleri
2adet patates
1adet orta boy balık.
. 1adet kereviz
3adet havuç
1kaşık un
. 2adet soğan.

Tarifin Hazırlanışı
Sebzeleri doğrayarak bol suda haşlayın. Balığı da ayrı bir kapta haşlayın. Unu az bir suyla sulandırın ve sebzelerle karıştırın. Haşlanan balığı da ekleyin. Limonu sıkıp bir miktar daha kaynatın. Servise hazır olacaktır.

__________________

.
.
.
.






.
.
.


why so serious?
Ceysu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2012, 02:04   #2 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Balık çorbası

Balık çorbası


Mutfağınıza renk katacak sağlıklı ve pratik yemek tarifleri İkbal Gürpınar'dan geliyor.



Malzemeler
2 adet levrek
1 adet patates
1 adet soğan
1 adet havuç
1 demet maydanoz
10-15 adet tane karabiber
2 kaşık tereyağı
Yarım limon suyu
3 çorba kaşığı un
1 yumurta sarısı
Yapılışı:
Genişçe bir tencereye ayıklanmış levrekler, havuç, soğan, patates, tane karabiberler ve maydanozlar sapları yaklaşık 10 bardak su ile koyularak kaynatılır. Su kaynadıktan 5 dakika sonra ocaktan indirilir. Bir süzgece alınan malzemelerden balıkların etleri ayıklanarak ayrılır. Süzülen su soğumaya bırakılır. Diğer yandan unumuz tereyağında hafifçe kavrulur ve balık suyu karıştırılarak ilave edilir. Kaynamaya başlayınca ayıklamış olduğumuz balık etleri eklenir ve çorbamız ocaktan indirilir. Yumurta sarısı ve limon suyu çırpılarak ince doğranmış maydanozlarla çorbamıza ilave edilerek sıcak olarak servis edilir.

__________________




Herkes kendi içine baksın.

Alaz'mm ♡
Mavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 2
Ela, Perii
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 11:10