|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Buğday Çorbası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 13:33 | #1 (permalink) |
why so serious? | Buğday Çorbası Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :25-30 dk Beslenme Tipi :Vejetaryen, Diyet Pişirme Şekli :Tencere Zorluk :Orta Kişi Sayısı :4-6 Tarif Malzemeleri 1 su bardağı aşurelik buğday 3 su bardağı yoğurt 3 çorba kaşığı margarin 7 bardak et suyu 1 çorba kaşığı kuru nane 1adet soğan biraz tuz Tarifin Hazırlanışı Aşurelik buğdayı ayıklayıp yıkayalım. Tencereye koyalım ve bir iki taşım kaynattıktan sonra bir gün bekletelim. Ertesi gün aşurelik buğdayı kendi suyuyla ve et suyu katarak tuzunu ayarlayarak pişirelim. Bir tavaya yağı alalım.Yoğurdu ekleyip iyice çırpalım. Çırparken ılık et suyunu ekleyelim. Soğanı küçük küçük doğrayıp tavaya alalım hafifçe öldürelim. Kırmızı biberi naneyi ekleyelim. Bu sosu Buğday Çorbasının üzerine gezdirelim. alıntı
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |