|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Acem Çorbası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 13:33 | #1 (permalink) |
why so serious? | Acem Çorbası Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :20-25 dk Pişirme Şekli :Tencere Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :8-10 Tarif Malzemeleri 1bardak haşlanmış nohut 5bardak et suyu ½ bardak şehriye ½ bardak erişte 1fincan sıvıyağ 2kaşık yeşil mercimek 1tatlı kaşığı kırmızı biber 1adet limon Tarifin Hazırlanışı Et suyunu hazırlayın, kaynayınca içine önceden haşlayıp süzdüğünüz nohudu koyun. Tuzunu ayarlayın. Erişte, şehriye ve mercimeği de ilave edin karıştırarak 20dk pişirin. Ufak bir tavada yağı kızdırıp kırmızı biberi serpin. Ocaktan alarak çorbaya gezdirin. Limon sıkıp sıcak olarak Acem Çorbasını servise sunun. alıntı
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |