|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Andalouse Çorbası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 15:01 | #1 (permalink) |
why so serious? | Andalouse Çorbası Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Fransız Türü :Çorba Pişirme Süresi :5-10 dk Beslenme Tipi :Vejetaryen Pişirme Şekli :Tencere Zorluk :Orta Kişi Sayısı :4-6 Tarif Malzemeleri 2 lt et suyu 125 gr soğan 75 gr tereyağı 1/2 kg domates 25 gr un 1 su bardağı pirinç Tarifin Hazırlanışı Soğanı ince doğrayınız, tereyağı ile tencerede pembeleşinceye kadar kavurunuz. Un ilave ediniz, 3-4 dakika kavurunuz, domates ilave ediniz 5 dakika karıştırınız. Et suyu, yıkanmış pirinçleri ilâve ediniz, kaynatınız. Pirinç taneleri ezilinceye kadar pişiriniz. Süzgeçten süzünüz hafif ateş üzerinde bırakınız. Ayrı bir kapta yumurta sarılarını sütle beraber iyice çarpınız kaynamakta olan çorbaya alıştırarak ilave ediniz. Bir taşım kaynatıp ateşten alınız. Çorbaya ilave ediniz, tuzu da ilave ederek servisini yapınız. alıntı
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |