|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Prenses Çorba Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
28.01.2014, 19:58 | #1 (permalink) |
| Prenses Çorba Tarifi Prenses Çorba Tarifi MALZEME • 1 yemek kaşığı margarin • 1 adet rendelenmiş havuç (büyük boy) • 1 adet piliç göğsü (kibrit kesimi) • 12 adet kıyılmış mantar (orta boy) • 1 kahve fincanı rende kaşar • 2 yemek kaşığı un • 1 su bardağı süt • 4 su bardağı kaynar su • 1 adet et tatlandıncı • 1 tatlı kaşığı tuz PRENSES ÇORBASI PRENSES ÇORBASI tarifi Bir tencerede kızdırdığımız yağa rendelenmiş havucu, kıyılmış pili*ci ve mantarı üçer dakika arayla ekleyip soteleyelim. Kaynar suyu, tuzu ve tatlandırıcıyı ilave edip on dakika pişirelim. Süt ile unu bir kaba koyup çırpalım/ süzdükten sonra kaynayan çorbadan bir kepçe su alıp sütle unun içine koyalım. Tel çırpıyla karıştırıp kay*nayan çorbanın içine dökerek hızlıca karıştıralım ve kaynamaya bırakalım. Üç dakika kaynattıktan sonra köpüğünü alıp ocaktan kaldıralım.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |