Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Derdim Var ? (https://www.forumaski.com/derdim-var/)
-   -   Akşam ne yesem (https://www.forumaski.com/derdim-var/173397-aksam-ne-yesem.html)

yusss 25.12.2015 17:13

Cevap: Akşam ne yesem
 
Alıntı:

Kimliksiz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1146927)


Ben de çok severim bunu :D Ama biraz zengin isem o salçanın içine azcık sucuk tadı girecek be, off diyorum:kiskis:

Öğrenciyken mecbur bu şekilde oluyor şimdi portakallı pekin ördeği bile katabiliriz bunun içine :hhhz:

Baksana senin ve yeşilin verdiği tariflere yanlız yaşayan insan o yemekleri yapmak için hem o kadar saat uğraşacak birde üstüne bulaşık için bisürü uğraşacak , kolay pratik yemek tercih edilir her zaman yalnız yaşamak zordur bu tür ufak detaylar hayat kurtarır :D

Kimliksiz 25.12.2015 17:16

Cevap: Akşam ne yesem
 
Alıntı:

yusss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1146930)
Öğrenciyken mecbur bu şekilde oluyor şimdi portakallı pekin ördeği bile katabiliriz bunun içine :hhhz:

Baksana senin ve yeşilin verdiği tariflere yanlız yaşayan insan o yemekleri yapmak için hem o kadar saat uğraşacak birde üstüne bulaşık için bisürü uğraşacak , kolay pratik yemek tercih edilir her zaman yalnız yaşamak zordur bu tür ufak detaylar hayat kurtarır :D

Benim yemeğim çok kolay ya :(666):

Papatya 25.12.2015 17:18

Cevap: Akşam ne yesem
 
Maklube

(Abimler öğrenci evindeyken sık yapılırmış :kiskis: bu denli yoğun etli yapamazlarmış öğrenci hali malum kendilerine göre malzemeden çalarlarmış :) Makbule diyesim geliyor bu yemeğe de hepdil1)

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Maklube

500 gr kuşbaşı doğranmış et.
2 su bardağı pirinç
2 adet patates
1 yemek kaşığı tereyağı
tuz

Derin bir tencerede etleri kavurun.
Etleri tencereden almadan üzerine yıkadığınız pirincin yarısını dökün.

Halka halka kestip kızarttığınız patatesleri pirincin üzerini kaplayacak şekilde dizin.
Üzerine kalan pirinci dökerek düzeltin. Pirinçlerin üzerine 1 yemek kaşığı tereyağını minik parçalara ayırarak koyun.
Tuzu ve pirinçlerin üzerini bir parmak kadar geçecek sıcak suyu ilave ettikten sonra kapağını kapatın.
Karıştırmadan kısık ateşte pişirin. Pilav demini aldıktan sonra bir tepsinin ortasına etler üst kısımda kalacak şekilde tencereyi çevirin.
Pilavın etrafını isteğinize göre hazırlamış olduğunuz salata ve yoğurt ile süsleyin. dil1

anlam arama 25.12.2015 17:45

Cevap: Akşam ne yesem
 
tarifler iyiyimiş @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bi ara denemek gerek. Gerçi @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] in ki biraz daha uygulanabilir ancak @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] nın verdiği tarifte sıkıntı olabilir :)

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yıllardır o yumurtayı yiye yiye bıktım artık :) değişik tarifler gerek :)

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bi dur gardaş yahu :) o zor :D

YeşiL6 25.12.2015 21:21

Cevap: Akşam ne yesem
 
Alıntı:

anlam arama Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1146950)
tarifler iyiyimiş @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bi ara denemek gerek. Gerçi @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] in ki biraz daha uygulanabilir ancak @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] nın verdiği tarifte sıkıntı olabilir :)

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yıllardır o yumurtayı yiye yiye bıktım artık :) değişik tarifler gerek :)

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bi dur gardaş yahu :) o zor :D

ağzının tadını bilicen :D

anlam arama 14.01.2016 18:31

Cevap: Akşam ne yesem
 
Burayı ihmal etmeyilim lütfen ;)

Ada 14.01.2016 18:38

Cevap: Akşam ne yesem
 
kebaplar havada uçuyor ya :hhhz: sen varya spagettiyi haşla üstüne domates sos mmm yemede yaninda yap işten gelip kebapmi yapcan :D


Saat: 06:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.