Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diğer Takımlar (https://www.forumaski.com/diger-takimlar/)
-   -   Derdine yan Lazio! (https://www.forumaski.com/diger-takimlar/21998-derdine-yan-lazio.html)

ira 25.12.2012 10:48

Derdine yan Lazio!
 
Lazio Kulübü, Galatasaray formasıyla sezonun ilk yarısında 15 gol atan Burak’ı elinden kaçırmanın pişmanlığını yaşıyor.

Sezonun ilk yarısında Şampiyonlar Ligi’nde 6, Süper Lig’de 9 gol atan Burak Yılmaz, İtalyan Lazio’nun en büyük pişmanlığı olarak gösterildi.

İtalyan calciomercato internet sitesi, Çizme’deki kulüplerin sezon başında transfer etmek isteyip, son anda kadrolarına katamadıkları futbolcuları sıralayan bir habere imza attı.

“2012’nin kaçan fırsatları” başlığıyla verilen haberde 5 futbolcuyu ön plana çıkaran calciomercato, Galalatasaray’ın golcü ismi Burak Yılmaz’a bu listenin 3. sırasında yer verdi.

Lazio’nun, Burak Yılmaz ile yaz ayında pazarlık masasına oturduğu hatırlatılan haberde, tarafların anlaşmaya çok yaklaşmasına rağmen, Başkan Claudio Lotito’nun bu transferin detayları için Trabzonsporlu idarecilerle uzlaşamayınca Burak’ın, Galatasaray’a kaptırıldığı vurgulandı. Lazio taraftarının, Burak Yılmaz transferini büyük bir heyecanla beklediği ifade edilirken, “Burak Yılmaz da İtalya’ya gelmeyi istiyordu, ama sonunda Galatasaray’a gitti. Çünkü Lotito ufak, pürüzlere takılmıştı. Bu anlaşmazlık, Lazio taraftarının ağzında acı bir tat bıraktı” ifadeleri kullanıldı.

Listede ilk sıraya ise Milan ile transfer görüşmeleri yapan ancak son dakikada Manchester City’de kalan Arjantinli yıldız Carlos Tevez konuldu.


Saat: 13:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.