Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diğer Takımlar (https://www.forumaski.com/diger-takimlar/)
-   -   Casillas tartışması alevlendi (https://www.forumaski.com/diger-takimlar/49049-casillas-tartismasi-alevlendi.html)

Mezarkabul 27.08.2013 14:59

Casillas tartışması alevlendi
 
Casillas tartışması alevlendi



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin kaleci Iker Casillas'ı yine yedek bırakması, deneyimli file bekçisinin kulüpteki geleceği üzerindeki tartışmaları alevlendirdi. Ancelotti ise tartışmalara bir anlam veremediğini söyledi.



Real Madrid kalesini aralıksız 10 yıl boyunca koruyan Iker Casillas, geçen sezon elini kırdıktan sonra düştüğü yedek kulübesinden hala çıkamadı.
İyileştikten sonra eski teknik direktörü Jose Mourinho ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle kaleyi Diego Lopez'den geri alamayan Casillas'ın Carlo Ancelotti yönetiminde yeniden ilk 11'deki yerine dönmesi bekleniyordu. Ancak Ancelotti'nin tercihi de Lopez oldu.
Son Granada maçında da kaleyi Lopez'e teslim eden Ancelotti, Casillas'ın geleceği hakkındaki sorulara, "Lig'in ilk iki maçında Lopez oynadı. Şu anda iyi bir performans ortaya koyuyor. Hepsi bu. Üzerime bu kadar gelinmesini anlamıyorum" yanıtını verdi.
Barcelona'nın da ilk haftalarda kendileri gibi kazanırken zorlandığını vurgulayan Ancelotti, Arsenal'in gündeminde olan golcüsü Karim Benzama'ya da övgüler yağdırdı. Granada deplasmanında takımının tek golünü kaydeden Benzema'nın kendileri için çok önemli bir parça olduğunu belirten Ancelotti, Modric ve Isco'nun performanslarından da memnun olduğunu dile getirdi.


kaynak: ntvspor


Saat: 16:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.