Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diğer Takımlar (https://www.forumaski.com/diger-takimlar/)
-   -   Lyon'a bir darbe de Monaco'dan: 2-1 (https://www.forumaski.com/diger-takimlar/62936-lyona-bir-darbe-de-monacodan-2-1-a.html)

Şafak 27.10.2013 20:57

Lyon'a bir darbe de Monaco'dan: 2-1
 
Lyon'a bir darbe de Monaco'dan: 2-1
Ligue 1'de 11. hafta karşılaşmalarında sahasında zor günler geçiren Lyon'u ağırlayan Monaco, ilk yarıda bulduğu gollerle üç puana uzandı.

Bu sezon zor günler geçiren Lyon, Monaco'ya konuk olduğu maçta sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılarak üst üste oynadığı altıncı maçından da galibiyet çıkartamadı.

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında savunmanın uzaklaştırdığı topun gelişine ceza sahası yayı üzerinden çok sert vuran Mounir Obbadi, harika bir golle takımını öne geçirdi: 1-0.

36. dakikada Moutinho'nun ara pasında ceza sahasına sokulan Radamel Falcao, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı: 2-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirleyen gol oldu.

İkinci yarıda ise oyunun temposu arttı. 62. dakikada sol kanattan hareketlenen Bedimo'nun ortasında kafayı vuran Gomis, farkı bire indirdi: 2-1.

66. dakikada ani gelişen Monaco atağında Falcao'nun pasında ceza sahasına sokulan Carrasco'nun şutunda top direkten geri geldi.

Maçın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve 90 dakika sonunda üç puan Monaco'nun oldu.

Monaco bu galibiyetle puanını 25'e yükseltirken, Lyon ise 12 puanda kaldı.


Saat: 11:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.