Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Digital Uydu Dünyası (https://www.forumaski.com/digital-uydu-dunyasi/)
-   -   Ada Tv kanalının uydu ayarları. (https://www.forumaski.com/digital-uydu-dunyasi/93525-ada-tv-kanalinin-uydu-ayarlari.html)

KaRaqiZz 26.02.2014 17:17

Ada Tv kanalının uydu ayarları.
 
Ada Tv kanalının uydu ayarları.

Uydu: Türksat 3A
Frekans: 12541 MHz
Polarizasyon: H – Yatay
Symbol Rate: 30000
Fec: 3/4
Ada tv biyografi

Ada TV, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yayın yapan televizyon kanalı.

20 Temmuz 2008 günü dönemin Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ferdi Sabit Soyer’in katılımı ile birlikte Ada TV ve Ada FM, Star Kıbrıs Medya Grubu’nun sahibi Ali Özmen Safa tarafından açıldı. Açılış töreni Girne-Karaoğlanoğlu anayolu üzerindeki Star Medya Grubu binası önünde gerçekleşti.

Girne Amerikan Üniversitesi ve Star Kıbrıs Medya Grubu arasında 19 Eylül 2008 günü, GAÜ Başkanlık Ofisi’nde, her iki kurumun en üst düzey yöneticilerinin katıldığı bir törenle işbirliği protokolü imzalandı. Bu anlaşmaya göre GAÜ’nün tüm organizasyon ve etkinliklerinin Ada TV haber bültenlerinde yer verilmesine, GAÜ öğrencilerinin ise Grup bünyesinde staj eğitiminden faydanılmasına, her iki kuruluş içerisinde gerek görüldüğü zaman uzman kişilerin görevlendirilmesi, bilgi, teknik destek ve içerik konusunda ikili yardımlaşmaya yönelik çalışmalar yapılacağı belirtildi.

2009 yılının Aralık ayında İngiltere’den 3G teknolojisi ile canlı yayın yaparak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ilk 3G yayın yapan televizyon kanalı unvanını kazandı.

Kaynak: Wiki


Saat: 16:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.