Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diyet - Sağlıklı Beslenme (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/)
-   -   Göbek Zayıflatan Bitkiler (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/136051-gobek-zayiflatan-bitkiler.html)

Perii 25.10.2014 23:33

Göbek Zayıflatan Bitkiler
 
Göbek Zayıflatan Bitkiler

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Kilo vermek isteyen, dış görünümüne özen gösteren birçok bayan en çok bölgesel yağlanma sorunu yaşamaktadır. Kusursuz ve mükemmel bir fiziği olmasını istemeyen bir bayan yoktur. Bunu elde edebilmeniz sizin vereceğiniz çabaya bağlıdır. Özellikle göbek çevresi etrafında biriken yağlar bayanlar için çok büyük sorundur. İstediğiniz fit bir vücuda kavuşabilmeniz için spor yapmanız şarttır. Kilolu olmanıza gerek yok. Zayıf olsanız bile spor yapılmayan bir vücut kendini hemen belli eder. Bu yüzden bayanlar göbek bölgesindeki birikmiş yağları eritmek için bölgesel kısımları çalıştıran hareketler ve o bölgelerde yoğunlaşan sporları yapmalıdır.


Göbek Bölgesini Zayıflatan Bitkiler Nelerdir?
  • Zeytinyağı, vücudun ihtiyacından fazlasını almadığınız sürece alacağınız zeytinyağı sizin için çok faydalı olacaktır. Günlük ihtiyacınız kadar tüketeceğiniz zeytinyağı size tokluk hissi verecektir.
  • Yulaf, az bir miktarda tüketilse bile büyük bir tokluk hissi oluşturur. Yulaf tüketenlerin kan şekerinin düştüğü kanıtlanmıştır. Kan şekeriniz düşeceği için tatlı krizlerinizi engellemiş olursunuz. Mümkünse kahvaltılarda ya da ara öğünlerde tüketebilirsiniz.
  • Baklagiller, göbeğinizi eritmek için diyet yapıyorsanız yani kalorinize dikkat ediyorsanız, zaten kalorisi çok düşük olduğundan baklagilleri tercih etme olasılığınız yüksektir. Baklagiller ile vücudunuz da birikmiş olan yağlardan kurtulmanız mümkün olacaktır.
  • Badem, fındık ve ceviz aslında fazla kalorili olduklarını düşünerek tüketmemeyi tercih edebilirsiniz. Ama aşırı bir tüketimi olmadığı sürece göbek yağlarını parçalamakta oldukça etkilidir.
  • Tam tahıllı olarak alıp tükettiğiniz her şey göbeğinizin erimesinde size yardımcı olacaktır. Tam tahıllı besinler fazlası ile tokluk hissi oluşturmaktadır.


Saat: 18:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.