Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Esmer Makarna
Malzemeler :
Biber
Soğan
Makarna
Havuç
Soğan
Makarna
Enginar
Hazırlanışı :
Makarnayı ayrı haşladıktan sonra kenara alınır Sos da koyabilirsiniz ama kaloriyi artırır . Sonra sacda keten tohumu. Yağı koyarak soğanı kavurun ve önceden közlenmiş patlıcanları küp küp kesip katıyoruz aynı şekilde haşlanmış havuçları ve Enginarı da sonra soğanın üstüne biberi atıyor ve biraz daha kavurduktan sonra diğer malzemeleri de atıyoruz ve ve isterseniz önceden sotelik etleri haşlayıp koyun yada ayrı yerde kavurun koyun ben hep biraz haşlar öyle koyarım doğru yapıyor muyum bilmiyorum hatalı isem uyarırsınız. Sonra bütün malzemeleri 5 dk kavururken fesleğen acı biber ekleyip makarnayı da koyduktan sonra biraz daha karıştırıp servise hazırlayın süsleme tarzı size kalmış kolay gelsin .
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.
kaynarca haberferizli haberprogram indir