Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diyet - Sağlıklı Beslenme (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/)
-   -   Yıldızlar Nasıl Formda Kalıyor? (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/93672-yildizlar-nasil-formda-kaliyor.html)

Jineps 26.02.2014 22:11

Yıldızlar Nasıl Formda Kalıyor?
 
Yıldızlar Nasıl Formda Kalıyor?

Yıllardır güzelliklerine ve formlarına hayran kaldığımız ünlülerin sağlık güzellik ve spor alışkanlıklarını derledik. Kıskanılan güzelliklerinin ve mükemmel vücut ölçülerinin sırlarını araştırdık. İşte birbirinden ***** altı ünlünün güzellik sırları ve formları hakkında merak edilen her şey...



Angelina Jolie

Dünyanın en beğenilen ve ***** kadınlarından biri olan Angelina Jolie güzellik ve yaşam sırrının çocukları olduğunu söylüyor.

Bu mükemmel vücut hatlarını neye borçlusunuz?

Kıvrımlı hatlarımı seviyorum ve böyle kendimi daha ***** hissediyorum. Ama bunun için sıkı egzersiz yapmam gerekiyor. Eğer yapmazsam vücudum 12 yaşındaki bir çocuğun vücudu gibi oluyor. Kalçamı seviyorum ama kollarımı çok zayıf buluyorum. Bu yüzden kaslarımı geliştirecek egzersizler yapıyorum.

Sabahları ne giyeceğinize nasıl karar veriyorsunuz?

Bunun hakkında çok fazla düşünmem. Kafamda üç ana renk vardır. Genelde aynı modellerin değişik renklerini giyiyorum. En çok siyahı seviyorum. Yanımda çocuklarım yoksa beyazı da çok tercih ederim. Ne giyersem giyeyim kendimi özel hissetmeyi seviyorum.

Brad Pitt’le birlikte dünyanın en ***** çiftisiniz. Neler söyleyeceksiniz?

Sanırım çocuklarımız bu tür haberleri gelecekte çok komik bulacaklar. Evde bizim en dağınık hallerimizi görüyorlar tabii ki dünya çapında tanınıyor olmamız umurlarında bile değil. Biz beraberken çok iyi bir çiftiz. Ben de onu çok ***** buluyorum. Ama tabii ki beraberliğimizin tek sebebi bu değil.

Bize verebileceğiniz en önemli güzellik sırrınız nedir?

Kaliteli bir uyku düzenine sahip olmanız ve gün içinde bol su tüketmeniz gerekiyor. Bununla birlikte düzenli egzersiz yaparsanız saçlarınız ve teniniz son derece sağlıklı görünecektir. Ayrıca spor sağlık için de çok önemli. Bence güzelliği bir bütün olarak algılamak gerekiyor.



Jessica Alba

Hollywood’un en ***** annelerinden biri olan Jessica Alba spor salonlarının daimi üyesi değil ancak beslenmesine dikkat ediyor.

Vücudunuzda en çok beğendiğiniz yeriniz neresi?

Sıkı kalçalarım ve güzel omuzlarım olduğunu düşünüyorum. Bunun için çok fazla spor yaptım. Bir de tenimi seviyorum çünkü hemen bronzlaşıyor.

Düzenli olarak egzersiz yapıyor musunuz?

Kadınların çoğunda orta yaşta sağlık problemleri başlıyor özellikle de benim ailemde öyle oldu. Bu yüzden sağlıklı kalmak için düzenli egzersiz yapıyorum. Koşmayı sevmiyorum ama koştuktan sonra hissettiğim duygu hoşuma gidiyor. Çok tembel olmadığım zamanlarda tae-bo yapıyorum. Spor salonunda ağırlıklarla çalışıp kardiyo egzersizleri de yapıyorum ama bunları yaparken çok da eğlendiğimi söyleyemem. Bu nedenle de iPod dergiler ve televizyon gibi her zaman koşu bandında beni eğlendirecek şeylere ihtiyacım oluyor.

Yediklerinize dikkat eder misiniz?

Genelde dengeli beslenmeye çalışırım. Mesela dün gece salata keçi peynirli pizza ve ev yapımı donut yedim. Ama tabii bunu her gün yapmam. Yemek yemeyi ve kahve içmeyi çok seviyorum. Çok fazla tatlı tüketmemeye dikkat ediyorum. Ama görünce kremalı tatlılara dayanamıyorum.



Kim Kardashian

Vücut ölçüleriyle dünyanın en ***** kadınlarından biri olarak her zaman listelerin başında gösterilen Kim Kardashian formunu nasıl koruduğunu Cosmo’ya anlattı...

Bu mükemmel vücut hatlarını neye borçlusunuz?

Öncelikle bunun genlerimden geldiğini söyleyebilirim. Kalçamın yuvarlaklığı için ise ekstra çalışıyorum. Yere çömelme ve ileri tekme atma hareketini sürekli yapıyorum.

Fast food gıdalara bayıldığınızı duyduk. Diyet listenize bağlı kalmadığınız zaman formunuzu nasıl koruyorsunuz?

Canım çok istediğinde fast food yediğimi inkar edemem. Ama bazen de hiç fast food yemeden çok sıkı bir diyete girip detoks takviyeleri alıyorum. Bu şekilde dengeliyorum.

Bir gün içinde neler tüketiyorsunuz?

Güne kahvaltıda yulaf ezmesi ve muz yiyerek başlıyorum. Öğle yemeğinde genellikle ızgara tavuklu salata pembe böğürtlenli yoğurt ve meyve yemeyi tercih ediyorum. Akşam yemeğim ise balık ve sebzelerden oluşuyor. Son olarak da günü yeşil çay ile bitiriyorum.


Spor programınızdan bahsedebilir misiniz?

Haftada üç kez kardiyo egzersizleri yapıyorum. Bu da koşu bandında 30 dakika boyunca tempolu koştuğum anlamına geliyor. Son zamanlarda vücudumun alt kısmını inceltmeye odaklandım. Kol bacak ve karın sıkılaştıran egzersizleri yapıyorum.

Peki New York yemekleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mükemmeller. Özellikle New York pizzasına bayılıyorum. Muhtemelen buraya yerleştikten sonra sırf bu yüzden kilo aldım.

Cosmopolitan/Ebru Gülçek


Saat: 12:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.