|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Dereotlu Pilav Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.05.2014, 04:25 | #1 (permalink) |
| Dereotlu Pilav Tarifi Dereotlu Pilav Tarifi Genel Bilgiler Kategori : Pilav Tarifleri Mutfak : Dünya Mutfağı Usta : Arda Türkmen Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri Porsiyon : 6 Hazırlanma : 30 dk Pişirme : 30 dk Malzemeler - 150 Gr Ceviz İçi - Yarım Demet Dere Otu - 1 Adet Kuru Soğan - 2 Su bardağı Pirinç - 1 Diş Sarımsak - 1 Su bardağı Tavuk Suyu - 3 Yemek kaşığı Tereyağı - Kararında Karabiber, Tuz Hazırlanışı Pirinci 15 dakika sıcak suda haşlayıp süzün. Tereyağını eritin, ince kıyılmış soğan ve sarımsağı ekleyin ve hafif terletin. Ardından haşlanmış pirincinizi ekleyin 1 tur karıştırın, tavuk suyunu tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın ve 10 dakika kadar tencerenin ağzı kapalı olarak pişirin. 10 dakika sonra tencerenin kapağını açın, ince kıyılmış dereotunu ve cevizleri ekleyip karıştırın ve 5 dakika daha tencerenin ağzı kapalı demlendirin. Afiyet olsun. İçerdiği Vitaminler A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12 Kalori Miktarı Toplam Kalori Miktarı : 3619 Kcal 1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 603 Kcal |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |