|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Domatesli Ladenia konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
09.11.2012, 13:02 | #1 (permalink) |
Siyαhı mαviyle αldαtαn lαcivert gibisin ..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Domatesli Ladenia Domatesli Ladenia Malzemeler 200 ml ılık su Yarım paket yaş maya 1 tatlı kaşığı tuz 3~3.5 su bardağı un Yarım su bardağı zeytinyağı Üzeri için 3 dilimlenmiş domates 1 kırmızı soğan (ince doğramış) 1/3 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı deniz tuzu Taze çekilmiş karabiber Kuru kekik Taze kekik Tarif Ilık su ve mayayı bir kabın içinde karıştırın. Zeytinyağı, tuz ve unu azar azar ekleyip yoğurun. Gerekirse un veya zeytinyağı ilavesi yapın. 5-6 dakika yoğurup yağlanmış tepsiye yayın. Üzerini örtüp 45 dakika mayalanmaya bırakın. Doğranmış domates, soğan, zeytinyağı, tuz ve biberi harmanlayıp hamurun üzerine yayın. Kuru kekik serpiştirip 200 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirin. Üzerine taze kekikler yerleştirip ılık servis yapın.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |