|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Hindistancevizi Sütünde Balkabağı (Tayland Mutfağı) Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
26.12.2012, 06:28 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Hindistancevizi Sütünde Balkabağı (Tayland Mutfağı) Tarifi Malzemeler 200 gram tatlı balkabağı 2 su bardağı hindistancevizi sütü 1 su bardağı süt 2 çorba kaşığı mısır tanesi 10 çorba kaşığı tozşeker (isteğe göre arttırılabilir) 1 çay kaşığı tuz Hindistancevizi Sütünde Balkabağı (Tayland Mutfağı'ndan) Yapılışı Balkabağını küp küp doğrayın. 10 çorba kaşığı tozşekerle karıştırın (damak tadınıza uygun olarak şeker miktarını artırabilirsiniz). Üstüne 1 su bardağı sütü ve 2 su bardağı hindistancevizi sütünü ilave edin. Kaynadıktan sonra 1 çay kaşığı tuzu ve 2 çorba kaşığı mısır tanesini ekleyin. Soğutup, üzerine kırılmış buz koyun ve kase içinde servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |