|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Ballı Tavuk (Çin) konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.07.2013, 18:43 | #1 (permalink) |
Bilmezdim Bu Derdin Seni Yolundan Beni Solumdan Edeceğini... -Su ve Ateş © | Ballı Tavuk (Çin) Ballı Tavuk (Çin) Malzemeler: 4 parça ızgaralık tavuk 1 çorba kaşığı zencefil 4 kaşık bal 1 baş ezilmiş sarımsak 1 fincan soya sosu 2 kaşık zeytinyağı. Bütün malzemeler ateş üzerinde ısıtılarak karıştırılır. Payreks kalıba etler yerleştirilir. sos üzerine dökülür, ağzı kapatılarak 1 gece buzdolabında bekletilir. Yeneceği zaman fırına koyularak iyice nar gibi kızartılır.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |