|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Azeri Pilavı tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
02.11.2013, 18:56 | #1 (permalink) |
| Azeri Pilavı tarifi Azeri Pilavı tarifi 3 su bardağı pirinç 300 gr kuzu eti kuru mürdüm eriği 2 adet soğan kestane kuru kayısı kuş üzümü fıstık badem sıvıyağ su, tuz HAZIRLANIŞI: Öncelikle tencereye 300 gram kuzu etini alınEtlerin üstüne sıcak su döküp etleri pişirin2 tane soğanı piyaz şeklinde doğrayınSoğanları kavurup üstüne kuru kayısı,kuru mürdüm eriği,badem, haşlanmış kestane, fıstık ve kuş üzümünü ekleyip kavurmaya devam edin Pilavı yapmak için tencereye sıvıyağını alın Üstüne yıkayıp süzdüğümüz 3 su bardağı pirinci ekleyip karıştırınİyice kavurun ve üstüne sıcak su dökün ve pilavı pişirinKavrulmuş olan etleri ve soğanlı yemişli malzemeleri pilav ile karıştırıntencereyi servis tabağına ters çevirip servise hazır hale getirelim |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |