Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Dünya Mutfakları
Kayıt ol Yardım Kimler Online Bugünki Mesajlar Arama

canlı casino siteleri canlı casino siteleri sagedatasecurity.com casino siteleri takipçi satın al
porno diyarbakır escort bayan antalya escort malatya escort

Pukero (arjantin)

Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Pukero (arjantin) konusu , ...


 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02.11.2013, 19:20   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Pukero (arjantin)

Pukero (arjantin)

Kullanılacak malzeme (8 kişi için):
1 kiloluk bir piliç,
800 gram süt danası pirzolası,
200 gram yağlı koyun eti,
200 gram nohut,
1/2 kilo lahana,
2 parça sosis,
5 körpe havuç,
5 baş soğan,
3 diş sarımsak,
5 iri domates,
5 iri patates,
1 dolmalık yeşil biber,
1 koçandan ayıklanmış sütlü mısır,
1 defne yaprağı,
1 demet maydanoz,
3 baş pırasa,
yeteri kadar tuz.

Yapımı: Bir gece önceden nohutları çöplerinden ayıklayıp ılık suda ıslatmalı. Pilicin tüylerini yolup içlerini çıkarmalı ve ince tüylerini gidermek için tütsüledikten sonra parçalara bölmeli. Maydanozları temizleyip bol suda iyice yıkamalı ve kıyarcasına ince doğramalı. Çok büyük bir tencereye dörtte üçüne ulaşıncaya kadar su koymalı. Bunun içine bir gün önceden ıslatılmış nohutları süzerek boşaltmalı. Nohutların üstüne dana pirzolalarını yaymalı. Kabuğu çıkarılmış soğanı tüm olarak katmalı. Sarımsakla defne yaprağını da kattıktan sonra kabı ateşe oturtmalı. Su kaynamaya başlarken tencereye ince dilimlere doğranmış koyun etiyle piliç parçalarını da atmalı. Tenceredekileri çok hafif bir ateşte iki saate yakın bir süre pişirdikten sonra tüm soğanı çıkarıp atmalı. Üstü kazınmış patatesle havuçları küçük parçalara doğrayarak etlerin üstüne yaymalı, iyice temizlenmiş ve yıkanmış lahanayı da küçük parçalara doğrayıp tenceredekilere kattıktan sonra kaptakileri çok hafif ateşte yirmi dakika daha pişirmeli. Bu sürenin sonunda tencereye çentilircesi-ne ince doğranmış soğanlarla kabuğu soyulmuş ve çekirdekleri çıkarıldıktan sonra dilimlenmiş domatesleri ve parçalara ayrılmış sosisleri atmalı. Yeteri kadar tuz serpmeli ve mısır taneleriyle tavla zarı iriliğinde parçalara doğranmış patatesleri de katıp tenceredekileri 15 - 20 dakika daha hafif ateşte pişirmeli. Bütün sebzeler dağılmadan pişince. önce bir kevgirle etleri tencereden çıkarıp kayık biçimindeki bir servis tabağına yaymalı. Bunların üstüne de sebzeleri yerleştirip sıcak sıcak servis yapmalı.

Beste isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
 

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
yetişkin sohbet chatkamerali.net

Saat: 02:33