|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Arjantin usulü dana konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
02.11.2013, 19:21 | #1 (permalink) |
| Arjantin usulü dana Arjantin usulü dana 500 gram dana kuşbaşı 1 dilimlenmiş soğan 100 gram dilimlenmiş mantar 3 adet dilimlenmiş havuç 400 gram et suyu Baharat 5 adet patates 100 gram un 1/4 çay kaşığı kabartma tozu 50 gram tereyağı ya da margarin biraz su Eti, soğanı, mantarı ve havuçları bir tencereye ya da bir güvece koyun. Buna et suyunu, baharatı ilave edin. 1,5 saat süreyle orta ısıda bir fırında pişirin, daha sonra soyulmuş ve dilimlenmiş patatesleri katın. 20 dakika daha pişirin. Öte yanda, unu, kabartma tozunu, yağı ve suyu karıştırarak hamuru hazırlayın. Hamuru açarak güvecin ağzını kapatacak biçime getirin ve etli karışımın üstüne örtün, bundan sonra 40 dakika daha fırında pişirin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |