Şaraplı Tavuk - Pollo Al Jerez Şaraplı Tavuk - Pollo Al Jerez Malzemeler •1 tavuk göğsü •un, •bir fincan beyaz şarap •tuz, karabiber, kekik •iki fincan tavuk suyu •isteğe göre yeşil zeytin Yapılışı Tavuk göğsü iyice temizlendikten sonra küp küp doğranır. Bu parçalar unlanır ve tavada hafifçe kızartılır. Tavadan alınır, tuz, karabiber ve kekik serpiştirilir ve beklemeye alınır. Tavadaki yağdan bir kaşık alınır. Ayrı bir tavada bir fincan beyaz şarap, yarım fincan brendi bu yağla pişirilir. İki fincan tavuk suyu ilave edilir. Sonra tavuk parçaları bu sosa eklenir. Kaynayana kadar birlikte pişirilir. Üzerine yeşil zeytinler doğranır. |
Saat: 17:04 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.