|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Firik Pilavı Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
28.03.2014, 16:12 | #1 (permalink) |
| Firik Pilavı Tarifi Firik Pilavı Tarifi Firik Pilavı tarifi, Akdeniz Mutfağı, Pilavlar tarifleri 8 kişilik Malzemeler Yarım kg firik, 4 su bardağı su Yarım çay bardağı bulgur 2 adet soğan, 3 adet sivri biber 1 su bardağı haşlanmış nohut 2 çorba kaşığı tereyağı Tuz, Karabiber Firik Pilavı Yapılışı Soğan ve biberi yemeklik doğrayın ve tereyağında kavurun. Firiği katıp 5 dakika daha kavurun. Suyu ilave edip 15 dakika kaynatın. Haşlanmış nohudu, yıkayıp süzdügünüz bulguru, tuz ve karabiberi katıp, kısık ateşte 15 dakika daha pişirin. Yarım saat demlendikten sonra servis yapın.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |