Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Elektrik Ve Elektronik Eşyalar (https://www.forumaski.com/elektrik-ve-elektronik-esyalar/)
-   -   Fakir Steam Mop Buharlı Temizleme (https://www.forumaski.com/elektrik-ve-elektronik-esyalar/63408-fakir-steam-mop-buharli-temizleme.html)

KaRaqiZz 29.10.2013 13:45

Fakir Steam Mop Buharlı Temizleme
 
Fakir Steam Mop Buharlı Temizleme

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ürün Bilgileri

Fakir’den Bir İlk Daha: Amerika’da 7 milyon adetten fazla satış rakamına ulaşan buharlı temizlik uzmanı Fakir Portable Steam Pocket, Türkiye’de de kadınların bir numaralı yardımcısı olmaya aday.
Evinizin Her Köşesinde
Fakir Portable Steam Pocket, evinizin temizliği için özel olarak tasarlanmış çok amaçlı buharlı temizlik sistemidir. Özel başlıkların ve temizlik bezlerinin kullanımı ile her türlü yüzeyde gerçek temizlik ve hijyeni tek adımda sağlayabilirsiniz.
Deterjana Son!
Fakir Hausgerate’nin yeni buharlı temizlik sistemi ile hiçbir kimyasal kullanmadan hızlı, pratik ve verimli temizlik yapabilmeniz mümkün. Direkt buhar püskürtme özelliği ile yoğun kirleri çözebilir veya ulaşılması zor yerleri zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Buharı direkt temizleyeceğiniz alanın üstüne püskürtmeniz ve bez ile hafifçe yüzeyin üstünden geçmeniz yeterli!
Silindirik Temizlik Başlığı
Silindir şeklindeki bu aparat sayesinde farklı yüzeylerde buharla toz alabilirsiniz. Bu aparatı yüzeylerin, nesnelerin ve mobilyalarınızın temizliğinde kullanmak çok kolay. Süper emici microfiber bezi ile kiri beze hapsederek deterjan kullanmadan buharın gücü ile mükemmel sonuca ulaşmak mümkün.
Özel Aparatlar
Fırçalı özel başlık ile fayans aralarını temizleyebilir, kenar & köşe temizlik başlığı ile banyo, mutfak, salon ve yatak odası gibi detaylı temizlik isteyen tüm yüzeylerde pratik çözümler üretebilirsiniz. Kumaş temizlik başlığını döşemelerin canlandırılmasında kullanabilir, giysilerinizin, kumaşlarınızın ve perdelerinizin kırışıkllıklarını giderebilirsiniz
25 saniye içinde kullanıma hazır
2 yıl garanti


Saat: 14:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.