Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Elektrik Ve Elektronik Eşyalar (https://www.forumaski.com/elektrik-ve-elektronik-esyalar/)
-   -   Android’li TV’ler Yolda (https://www.forumaski.com/elektrik-ve-elektronik-esyalar/83668-android-li-tv-ler-yolda.html)

Jaqen 07.01.2014 17:59

Android’li TV’ler Yolda
 
Android’li TV’ler Yolda


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Philips'de TV'lerinde Android işletim sistemi kullanacak.
Philips televizyonları dünyada ve Türkiye’de pazara sunan TP Vision, Android işletim sistemi ile çalışan ilk Philips TV’lere yönelik planlarını Las Vegas’taki CES Fuarı’nda açıkladı.
Android işletim sistemi ile çalışacak olan Philips TV’ler, Philips Smart TV portalındaki uygulamaların yanı sıra, Google Play Store’daki tüm uygulamalara erişim sağlayabilecek. Oyunlar dahil tüm uygulamalar Philips TV’lerde kullanılabilecek.
Philips, Android’li TV’lerin 2014 yılında en çok odaklanacakları ürün grubu olacağını ve Android işletim sistemini diğer segmentlerinde de kullanacaklarını açıkladı. 2015 yılında satışa sunulacak olan Philips TV’lerin büyük bir çoğunluğu da Android işletim sistemi ile çalışıyor olacak.
Philips’in Android işletim sistemli televizyonları, 2014 yılının ikinci çeyreğinden itibaren Avrupa, Rusya ve Türkiye’de satışa sunulacak.

FeCr 08.01.2014 16:07

Cevap: Android’li TV’ler Yolda
 
Artık hiçbir şey eskisi gibi değil,yeni jenerasyondan zevk almak gerek..zor olsa da.
Teknolojinin bu ilerleyişi,dünyanın sevmediğim bir döneminde gelmiş olmam..bunu hak ediyor olmam sonucunu mu doğuruyor ne

Teşekkürler paylaşım için


Saat: 03:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.