Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkekler bir kadında ilk bunları görüyor! (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/143302-erkekler-bir-kadinda-ilk-bunlari-goruyor.html)

VERA 02.01.2015 23:38

Erkekler bir kadında ilk bunları görüyor!
 
Erkekler bir kadında ilk bunları görüyor!


Hoşlanabileceğiniz bir erkekle tanıştığınızda onun aklından geçenleri bilmek ister misiniz? Sizce size baktığında ilk önce neleri görüyor?



Saçlarınız


Kadınları saçlarından sürükleyen mağara adamı görüntüsü bir şey çağrıştırıyor mu? Erkeklerin en ilkel dürtülerinden biri budur: 'Sağlıklı ve gür saçları olan kadın doğurgandır.'



Gözleriniz


Yeni tanıştırıldığınız biriyle ilk göz teması kurarsınız. Erkekler dramatik buğulu bakışlı kadınlardan hoşlanırlar. Sizin nazik bakışlarınız ve duruşunuz kırılgan olmasanız bile bu onlara 'kahramanım olabilirsin' alt mesajını verir.


Kalça-omuz orantısı


İşte ilkel bir dürtü daha... kum saatine yakın bir vücut tipi erkeklere aaaai geliyor. Bunun sebebi bilinçaltındaki bir mesaj: 'Bu kadın anne olmaya uygundur.'


Gülümseme


Bu tüm insan ilişkileri için önemlidir. Samimi bir gülümseme karşıdakine 'seninle ilgileniyorum' mesajını gönderir. Erkekler bir adım atmadan önce emin olmak isterler.



Ses tonu


Canlı ve özgüvenli çıkan bir ses 'ben genç ve enerjiğim' demektir. Erkekler sorun çıkarmayacakmutlu kadınlardan hoşlanırlar. aaaiflerinin kaçmayacağından emin olmak iyi hissettirir.



Arkadaş grubunuz


Arkadaş grubunuz ne kadar kalabalıksa size ulaşması o kadar zorlaşır. Özgüvenini sarsmamak için kişi sayısının az olduğu bir ortamı fırsat bilerek size ilk selamını verecektir.



Cildiniz


Evet bildiniz! Bu da kadının sağlıklı ve bakımlı olduğunun en büyük göstergesidir.

Yapaylık


Bu kişiliğinizdeki bir yapaylık değildir. Örneğin takma kirpikler, tırnaklar ,peruk ve saç boyası gibi doğal olmayan özellikleriniz bir erkeğin ilk bir dakika içinde dikkatini çekecektir. Bunlardan hoşlanıp hoşlanmadıkları ise tamamen görecelidir.

Rick 03.01.2015 18:02

Cevap: Erkekler bir kadında ilk bunları görüyor!
 
Benim ilk gördüğüm saçlardır.Kızılları daha çok severim,yakın gelirler bana.:)

yekzade 03.01.2015 21:28

Cevap: Erkekler bir kadında ilk bunları görüyor!
 
Yapaylık konusuna katılmıyorum.

Blue Life 04.01.2015 01:14

Cevap: Erkekler bir kadında ilk bunları görüyor!
 
İlk gözler ...


Saat: 09:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.