Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkeklerin Söylemek İsteyip De Söyleyemedikleri Şeyler Nelermiş (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/144424-erkeklerin-soylemek-isteyip-de-soyleyemedikleri-seyler-nelermis.html)

Papatya 14.01.2015 00:59

Erkeklerin Söylemek İsteyip De Söyleyemedikleri Şeyler Nelermiş
 
Erkeklerin Söylemek İsteyip De Söyleyemedikleri Şeyler Nelermiş
1 . Eğer şişmanladığını düşünüyorsan büyük ihtimalle şişmanlamışsındır zaten, bana sorma, cevap vermeyi reddediyorum.

2. Eğer bir şey istiyorsan sorman yeterli. Bir şeyi açığa kavuşturalım. Biz erkekler basitizdir. Öyle farklı anlamlar taşıyan dolaylı soruları anlamayız. Ne istiyorsan direk söyle.

3. Eğer, aslında cevap beklemediğin bir soru sorduğunda, duymak istemediğin bir cevap alırsan sakın şaşırıp kızma.

4. Biz erkekler basitizdir. Mesela senden ekmeği getirmeni istiyorsam, aslında ekmeği getirmeni istiyorumdur. Bundan ekmek masada değil diye bir iğneleme yaptığım sonucunu çıkarma. Bunda ne bir dolaylı anlam ne de bir iğneleme var. Biz gerçekten basitizdir.

5. Biz basitiz. Bana ne düşündüğümü sormanın o yüzden hiç bir anlamı yok. Erkekler zamanlarının yüzde 96.5'inde **** düşünürler. Yanlış anlama, biz sapık değiliz, sadece en çok hoşumuza giden şey ****.

6. Biz basitiz. Seni düşünmediğim zamanlar da olabilir. Bu kötü bir şey değil, buna alışmalısın. Bana ne düşündüğümü sakın sorma, çünkü bu benim için senin politika, ekonomi, felsefe, futbol, kafa çekmek, göğüsler, kalçalar ve arabalar hakkında muhabbet edebileceğini gösterir, ama edemezsin.

7. Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol bol yemek yemek = Arkadaşlarla muhabbet = Futbol = Bira... Benden başka bir şey bekleme. İster deprem, ister yangın, ister sel, ister dolunay olsun bizim için hafta sonları budur.

8. Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacak.

9. Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyersen giy sana çok yakışıyor, yemin ederim, o yüzden bir daha sorma.

10. Yeteri kadar ayakkabın ve elbisen var. Beni iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir.

11. Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. Tekrar ediyorum, biz basitiz. O yüzden 30 çift ayakkabından hangisinin kıyafetine uyacağını sorma, bilmiyorum, 9. maddeye bak yeter.

12. Evet ya da hayır gibi cevaplar yeterlidir, soru ne olursa olsun. Başka anlamlar arama, evet ya da hayır işte.

13. Bir problemin olduğunda benden sorunu çözmek için yardım iste. Benden seninle aynı üzüntüyü çekmemi bekleme, o senin kız arkadaşlarının işi.

14. 8 hafta süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, bir doktora git.

15. Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğin bir şey söylemişsem, ve bunlardan biri kötü ve seni üzecekse, kesinlikle öbür anlamında söylemişimdir, boşuna beni sıkıntıya sokma.

16. Erkekler sadece 16 renk görürler. Şampanya bir renk değil bir içkidir.

17. Siz el çantalarını ne kadar seviyorsanız biz de birayı / rakıyı o kadar seviyoruz. Bunu anlamanı beklemiyorum çünkü ben de sizinkini anlamıyorum.

18. Sana neyin var diye sorduğumda hiç bir şeyim yok dersen sana inanırım, benim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyin varsa direk söyle.

19. Beni seviyor musun diye sorma. Emin ol ki sevmesem yanında 1 saniye bile durmam.

20. En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: En kolayını seç. Bizden komplike şeyler bekleme. Biz gerçekten basitiz


Saat: 17:40

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.