Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkekler nasıl makyajdan hoşlanıyor (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/162257-erkekler-nasil-makyajdan-hoslaniyor.html)

Ravza 01.08.2015 01:59

Erkekler nasıl makyajdan hoşlanıyor
 
Erkekler nasıl makyajdan hoşlanıyor?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Erkeklerin çekici bulduğu makyaj stilleri hangileri?

Tüm kadınlar erkeklere çekici gelen ve gözlerine güzel görünen makyajları yapmak isterler. Bunun için çok fazla vakit kaybetmeye gerek yok.

Bronzlaştırıcı losyonları erkekler sevmiyor!

Siz bikinilerinizle şezlonga uzanmış güneşlenirken hiçbir sorunları olmayan erkekler için, otobronzan ürün kullanıyor olmanız dünya kupası maçının düğün gününe denk gelmesi kadar kötü. Beden dili ve davranış uzmanları, bu durumu şöyle açıklıyor:

Erkekler için sağlıklı görünen bronz bir ten, partnerinin iyi genlere sahip olduğu anlamına geliyor. Doğal olmayan, sonradan bronzlaştırıcı losyonlarla renklendirilen bir ten ise tam tersini ifade ediyor.

Beyaz tene uygulanan pembe allık çekici bir imaj çizerken, turuncu bir maske bu imaja gölge düşürüyor. Modern erkeklerin doğallık aşkı, makyaj çantanızdaki bronzlaştırıcıyı renkli bir nemlendiriciyle değiştirmenizi gerektiriyor.

Erkekler ilk önce göz makyajına dikkat ediyor!

Araştırmalarımız sonucunda tekrar tekrar karşımıza çıkan tek bir şey vardı ki o da dikkat çekici gözlerin erkekler üzerindeki etkisinin ne denli büyük olduğuydu. Erkekler belirginleştirilmiş ve göz kalemi uygulanmış makyajı çok çekici buluyor.

Yorgun ve cansız bakışları tek bir ürünle femfatal hale dönüştürebilirsiniz. Nasıl mı? Elbette likit eyelinerla. Göz pınarlarından uygulamaya başlayın. Orta kısma ulaştığınızda fırçaya biraz baskı uygulayarak hattın kalınlaşmasını sağlayın. Sona ulaştığınızdaysa yukarı doğru kıvrılan bir kuyruk yaratın. Eyeliner kuruyana kadar gözlerinizi kapalı tutun. Böylece dağılmasını önlemiş olacaksınız


Saat: 13:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.