Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Gömleğin içine atlet giyilsin mi giyilmesin mi? (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/70416-gomlegin-icine-atlet-giyilsin-mi-giyilmesin-mi.html)

SrKn 29.11.2013 20:59

Gömleğin içine atlet giyilsin mi giyilmesin mi?
 
Gömleğin içine atlet giyilsin mi giyilmesin mi?
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Beyaz gömlek çalışanların sık sık tercih ettiği bir parçadır. Her renkle olur, takım elbisenin vazgeçilmezidir. Yalnız unutmamak gerekir ki beyaz aynı zamanda en çok kir gösteren renktir. Teri hemen belli eder, koltuk altları sararır. O zaman da tüm o temizliğinin aksine beyaz, bir faciaya dönüşür. Aynı şey -aklımızda olsun- ütüsüz beyazlar için de geçerlidir ama temizlik de önemli bir kulvar. Bu durumlarda belki çok terleyen beylerin içine bir atlet giymesi- yine beyaz olacak mecburen ama bari ince kumaştan ve mümkün olduğunca ince kenarlı olsun-uygun olur. Aynı durum fazlaca göğüs kılına sahip olanlar için de geçerli olabiliyor bazen. Fakat atleti giymeye karar verdikten sonrası da çok önemli.

Kesinlikle yüzücü modeli filan tercih etmeyin. Ya bildigimiz normalinden ya da t-shirt versiyonlarından giyin. Gömleğin düğmelerini açmayın. Hadi açtınız, atlet azıcık göründü, sakın o görünen dün giydiğiniz atlet olmasın. Çünkü yakası sararmış filansa tüm o beyaz asaleti batırırsınız.
Farklı renkler giymek isteyenlere de önerim var tabi. Koyu renk gömlekler de teri oldukça belli eder aslında sararma görülmese de nem çok bellidir. Bunun önüne geçmek için de koyu renk gömleğin içine yine koyu renk bir atlet giyilebilir heves edildiyse. Fakat açık renk de giyilse, düğmeleri açma ya da flörtü bir adım öteye götürme planı yoksa, belli olmaz zaten. Şayet varsa, yine batar.
askmen


Saat: 09:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.