Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/84477-erkekler-nasil-kadinlardan-hoslanir.html)

Jade 11.01.2014 18:45

Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır
 
Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Erkeklerin bakış açısıyla kadınlarda her şeyden biraz olmalı, hiç bir şeyden çok olmamalıdır. Bu söz size biraz felsefi olarak gelmiş olabilir ki bu durum son derece normaldir. Erkeklerin hoşlandığı kadınların normal hayatta ulaşabilecekleri kadar gerçek, bilinçaltlarında canlandırdıkları kadar çılgın, ateşli ve maceraperest olması gerekir.



Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunun cevabı tamamen kadının davranışlarında saklıdır. Bir erkekle tanıştıktan sonra onunla geliştireceğiniz diyalog, büyük oranda sizin için uzun yıllar boyunca ne düşüneceğini belirler. Bu aşamada naz yapmayı abartmamalı ancak çok da davetkar olmamalısınız. Erkekler çok çabuk birlikte oldukları kadınları çabuk elde edilebilir yani sıradan görürken, uzun süre kendisini peşinden koşturan kadınları da gereksiz görebilir. İlgilendiğiniz erkeğin gözünde "eğlencelik" bir kadın olmamak için tanıştığınız ilk birkaç gün içerisinde birlikte olmamalı ancak bu kişiyi aylarca da peşinizden koşturmamalısınız. Tanışmanızın ilk birkaç gününde yatak odaklı bir ilişkiniz olması, ilerleyen günlerde de erkeğin sizi sadece bir yatak arkadaşı olarak algılamasına neden olur.



Bu aşamada giyim konusunda da tutumunuzun dengeli olması gerekir. Girişte bahsedilen erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunun cevabı, her alanda olduğu gibi giyim konusunda da birebir aynıdır, yani ölçülü olunmalıdır. Erkekler hayallerinde oldukça ***** giyinen ve tahrik edici bir kadın istemelerine rağmen günlük hayatta bu kadar ***** giyinen bir kadın ile beraber görünmek istemezler. Ancak bu aşamada çok da kapalı giyinmeniz, erkeğin size olan ilgisinin kaybolmasını ve hiç de istememenize rağmen diğer kadınlara kaymasına neden olur. Bunun için ilk zamanlarda giydiklerinize özen göstermeli, bakımlı ve temiz olmalısınız ama küçük dekolteler ya da ince detaylar ile de karşınızdaki erkeğe kadınlığınızı göstermelisiniz.



Erkeklerin zeki kadınlardan hoşlanmadığı şeklindeki görüşte tamamen yanlıştır. Sürekli yalan söyleyen ve söylediği yalanları anlayacak kadar aklı olmayan bir kadın isteyen erkekler, zaten sizin ilgi alanınızın dışında olmalıdır. Bu durum erkek için değil kadın için de geçerli bir durumdur. Bu tür erkekler demek istemiyorum genel olarak insanlar, zaten kendi zekalarının azlığından böyle basit çözümler aramaktadır. Hem erkeklerin hem de kadınların bu tür insanlar ile zaten birlikte olmasına gerek yoktur. Her erkek kendisini anlayabilecek, olaylara geniş bakış açısı ile yaklaşabilecek, kendisine özel hayatında yardımcı olacak ve karmaşık durumlarda akıl danışabileceği kadar zeki bir kadın ile birlikte olmak ister.



Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunun en kısa cevabı; baş başa iken hayallerinin kadını olan ancak günlük hayatta yaşadıklarını kimseye anlatmayan kadınlardan hoşlanır şeklindedir. Zeki de olsanız bu durumu diğer insanlara göstermemelisiniz, ***** de olsanız. Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır şeklindeki tüm soruların cevabı, kadının ölçülü olması ve neyi ne zaman yapacağını bilmesinde saklıdır.


Saat: 14:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.