Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkeklerin bayanları çıldırtan 10 hali (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/89324-erkeklerin-bayanlari-cildirtan-10-hali.html)

Esz 07.02.2014 17:25

Erkeklerin bayanları çıldırtan 10 hali
 
Erkeklerin bayanları çıldırtan 10 hali

ErkekLerin BayanLarı ÇıLdırtan 10 HaLi
1- Gizemli kiligina bürünmeleri: Sorulariniza asla net cevap vermezler. Sanki insanligi kurtarmak için görevlendirilmislerdir de, size bile sir verememektedirler.

2- Tartismaya üsenmeleri: Tartismaktan bucak bucak kaçan erkek hali kadinlari çildirtir. "Ben buna bile üsenen bir insanla iliskiye nasil girdim?" diyen kadin, kendi kendini yer bitirir.

3- Sessiz oturmalari: Siz anlatirsiniz, o dinler. Suratinizin ortasina da bön bön bakar. Soru sorarsiniz, cevap alamazsiniz. Kendi kendinize konustugunuzu fark eder ve "Ne kadar bos konusuyorum tanrim" diyerek susarsiniz.

4- Dertlerini anlatma özürlü oluslari: Bir seyler söylemeye çalisir ama bir türlü derdini anlatamaz. Sizden bir sey istemedigini söyler ama gerçek bu degildir. Gerçegin böyle olmadigini bilirsiniz ama agzindan da dogru cümleler çikmadigi için onun rahatsizligi sizin iliskinize bulasir.

5- Volkan gibi patlamalari: Durup dururken birdenbire bagirmaya baslarlar. Sinirlenecek bir sey yok gibidir ama... Durduk yerde eski defterler açilir. Bugüne kadar takmadigini sandiginiz her seyi kafasina takmistir!

6- Tartismanin tam ortasinda çekip gitmeleri: "Seninle bu sekilde konusamam" derler ve ne sekilde konusabileceklerini belirtmeden çekip giderler.

7- Emir vermeleri: Kendilerini sizin patronunuz sanirlar. Filmi, yemek yemeyi, yapmayi, giyinmeyi, sporu ve müzigi, her seyi sizden daha iyi bildiklerini iddia ederler.

8- Hislerle dalga geçme huylari: "Tamam senin terapi saatin geldi" diyerek siz içli bir konusmanin tam ortasindayken sizinle dalga geçerler. Ileri gider, sen bugün "Prozac'ini almadin mi?" diyerek iyice asap bozarlar.

9- Asiri önlem almalari: Kavga çikmasini önlemek amaciyla yalan söylerler. Size "Arkadaslarla içmeye gittik" yerine "Iste toplanti var" derler. Sonra siz gerçegi ögrendiginizde söyle söylerler: "Hayatim sana söylesem kavga ederdik bunu istemedim."

10- Aglama karsisinda anlayissiz tavirlari: "Bu haline gerçekten dayanamiyorum" demeleri, "Ne zaman büyüyeceksin, 60'inda mi?" diye sormalari.

Anastasia 07.02.2014 17:31

Cevap: Erkeklerin bayanları çıldırtan 10 hali
 
Bazıları sinirlenince cidden çok tatlı oluyorlar :kiskis:

Irmak Duru 07.02.2014 22:48

Cevap: Erkeklerin bayanları çıldırtan 10 hali
 
Aglama konusuna katılıyorum

FeCr 08.02.2014 09:22

Cevap: Erkeklerin bayanları çıldırtan 10 hali
 
Tutarlı bir istatistik değil..gerçek olan ile kıyaslandığında askıda kalıyor.
Yine de belki birilerinin işine yarayabilir diyerek fazla üstelemeye gerek görmüyorum.Malum,herkesin besin kaynağı aynı değil..

Teşekkürler bilgilendirme için

Ceu 09.11.2015 16:38

Cevap: Erkeklerin bayanları çıldırtan 10 hali
 
Tartismaya üsenmeleri bu nedir ya sdfdsfsd :d her şeye çıldırıyorlar :p


Saat: 11:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.