Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Hayır cevabıyla nasıl baş edeceksiniz . (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/90993-hayir-cevabiyla-nasil-bas-edeceksiniz.html)

aRtiStic 18.02.2014 16:41

Hayır cevabıyla nasıl baş edeceksiniz .
 
Hayır cevabıyla nasıl baş edeceksiniz .


10 adımda reddedilmeyi kabullenmek

'Hayır' demişse, giderken bütün ihtimalleri de beraberinde götürmüş demektir. Sizi neden reddettiğini bilmeniz durumu değiştirmeyeceğine göre, merak etmenize de gerek yok…

Israrcı davranmanız, size 'hayır' dediği için pişman olmasına fırsat vermemeniz anlamına gelir. Reddetmişse, reddetmiş demektir. Kendi bileceği iş… Ona mı kaldınız sanki?

Bir müddet onunla bağlantınızı kesin ki, sizi reddetme halini kendi başına düşünsün. Hem siz de bu şekilde kendinizi daha kolay sakinleştirirsiniz.

Oldu da onu görmek zorunda mı kaldınız, gülümseyin. Reddedilmek umurunuzda değilmiş gibi davranın. Zamanla gerçekten umursamamaya başlayacaksınız.

Sizin için reddedilmenin gurur kırıcı ya da asap bozucu bir şey olmadığını anlamasını sağlayın. Bu şekilde kendinizi de sakinleştirmiş olursunuz.

Bakın bu onu çok şaşırtacaktır. Karşılaştığınızda eskiden olduğu gibi davranın. Kızgınlık ya da kırgınlık belirtisi göstermeyin…

Meseleyi özellikle onun arkadaşlarıyla, yakınlarıyla konuşmayın. O sizin bunu yapmanızı bir tür ısrar gibi algılayacaktır.

Olur da karşılaşırsanız yokmuş gibi davranmayın. Bunun yerine arkadaş canlısı olun. Bu, neler kaçırdığını düşünmesini sağlayacaktır…

Bir kez reddedildiniz diye hep reddedileceğiniz sonucuna varmayın. Sizi isteyen onlarca kadın onları keşfetmenizi bekliyor.

Unutmayın, her hoşlandığınız kadın sizden hoşlanmak zorunda değil. Reddedilmenizin sebebi kusurlu olmanız değil. Yalnızca kan uyuşmazlığı. Herkesin başına gelebilir. Unutmayın…


Saat: 14:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.