Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkeklerin hiç aklından çıkmayan 8 şey (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/90994-erkeklerin-hic-aklindan-cikmayan-8-sey.html)

aRtiStic 18.02.2014 16:42

Erkeklerin hiç aklından çıkmayan 8 şey
 
Erkeklerin hiç aklından çıkmayan 8 şey


KALÇA


Kadında ne makbulse, erkekte tam tersi! Erkekler cupcake'i andıran çıkık kalçalara sahip olmaktan çok çekiniyorlar. Hatta bol jean pantolonları tercih etmelerinin en büyük sebebi buymuş.

KOL KASLARI

Özellikle otobüslerdeki tutacaklar gibi kol kaslarını gösteren durumlarda çok tedirgin oluyorlar. Yanlışlıkla bile kollarına dokunacak olsanız güç gösterisi yapmadan içleri rahat etmiyor. Kaslı omuzlara ve kollara sahip bir erkekse sürekli skinny kollu kıyafetleri tercih ediyor.


ELLER


Erkekler onların ellerine baktığımızın farkındalar, fakat tam olarak güzel bir erkek elinde olması gereken özelliklerden emin olamıyorlar. Bazı kadınlar zarif elleri severken, bazıları iri avuçlardan hoşlanıyor. Bu yüzden sürekli bir çekince halindeler.

SAÇLAR

Onlar da bu konuda bizden çok farklı değiller. Bu yüzden saçlarına dokunulmasından hiç hoşlanmıyorlar, çünkü emin olun o görünüme kavuşması için 'tüm ince ayarlar dahil' en az yarım saat harcamışlardır. Saçlarıyla hiç ilgilenmeyen bir erkek ya ne yaparsa yapsın yakışmadığını düşündüyor ya da dağınık ve özensiz görüntünün moda olduğunu biliyordur.

SAKAL

Kirli mi, yoksa tamamen tıraşlı mı, yoksa şekilli mi? Yıllarca aynı modeli kullansalar bile asla tam olarak emin olamazlar. İmaj değiştirmek için de en kestirme yol olarak sakal değişimini görüyolar. Eleştiriler olumlu bile olsa akıllarında hep bu var: Acaba kesmeseydim de uzatsa mıydım?

VÜCUT KILLARI

İşte gerçekten tedirgin olmakta haklı oldukları bir konu! Özellikle meme başı çevresindeki, sırt ve göbekteki kıllar onların da yaz yaklaşırken kara kara düşünmesine sebep oluyor. Beyler çekinmeyin, siz de bir tüy dökücü satın alabilirsiniz!

BOYLAR


Birer kekbir kızdan hoşlandığı zaman hemen topuklu ayakkabılarla daha ne kadar uzayabileceğini düşünür. Hem ondan kısa görünmek istemez, bir yandan da kendisinden uzun birkadını tavlamış olmanın gururunu yaşar. Erkekler kadınlar daha garip olabilir!


DİYET


Bir erkek, bir kadın gibi diyet yaptığını itiraf edemediği için gururundan bir türlü kapsamlı bir menü araştırması yapamaz. Sadece az ve sağlıklı yemesi gerektiğini bilir. Az yemekten de utanır. En büyük porsiyona sahip olduğunda kendini gereksiz yere 'erkeksi' hisseder. Aslında kendine bakan bir erkekten daha seksisi yoktur.


Saat: 23:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.