Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Et - Tavuk - Balık
facebook bağlan


Elbasan Tavası

Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Elbasan Tavası konusu , Elbasan Tavası Malzemeler Soğan 1 orta boy 60 gram Kuzu et (kemikli) 6 parça 1 kg Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram Yoğurt 1 1/2 su bardağı 330 gram Un ...


Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By Jade

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.07.2014, 01:02   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Elbasan Tavası



Elbasan Tavası






Malzemeler
Soğan 1 orta boy 60 gram
Kuzu et (kemikli) 6 parça 1 kg
Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram
Yoğurt 1 1/2 su bardağı 330 gram
Un 5 yemek kaşığı 30 gram
Yumurta akı 2 adet 60 gram
Tarif
Soğanı soy, yıka, ince ince doğra
Eti ve soğanı tencereye koy, kısık ateşte kendi suyu ile 45 dakika pişir
Tuz ekle, suyunu çekip yumuşayıncaya değin pişirmeye devam et
Etleri bir tepsiye al
Yoğurdu bir kapta un ve yumurtayla çırp, etin üzerine dök
Önceden ısıtılmış, orta sıcaklıktaki fırında 20 dakika kızart



alıntı

FeCr beğendi.
__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2014, 17:42   #2 (permalink)
Cesareti ile yaşamayan esareti ile ölür

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Elbasan Tavası

Trakya bölgesine ait bir yemek türü sanırım..
Muhteşem görünüyor..hele ki bu saatte

Teşekkürler paylaşım için

__________________
''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân
Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek''
FeCr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 2
FeCr, Jade
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 10:15