Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Et - Tavuk - Balık
facebook bağlan


Tavuklu Kabak Karnıyarık Tarifi

Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Tavuklu Kabak Karnıyarık Tarifi konusu , Tavuklu Kabak Karnıyarık Tarifi Malzemeler - 2 Adet Çarliston Biber - 4 Adet Kabak - 1 Adet Kuru Soğan - 150 Gr Rendelenmiş Kaşar Peyniri - 1 Tutam Rendelenmiş Muskat ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.07.2014, 22:06   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Tavuklu Kabak Karnıyarık Tarifi



Tavuklu Kabak Karnıyarık Tarifi



Malzemeler

- 2 Adet Çarliston Biber
- 4 Adet Kabak
- 1 Adet Kuru Soğan
- 150 Gr Rendelenmiş Kaşar Peyniri
- 1 Tutam Rendelenmiş Muskat
- 2 Diş Sarımsak
- 500 ml Süt
- 2 Adet Tavuk Göğsü
- 1 Yemek kaşığı Tereyağı
- 2 Yemek kaşığı Un
- 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı
- Kararında Karabiber, Tuz

Üzeri İçin

- Kararında Kırmızı Pul Biber, Kuru Nane

Hazırlanışı

Kabakları uzunlamasına 2’ye bölün, alt kısmından ince bir parça alın ki kabaklar tepside düzgün dursun. Kabakların içindeki çekirdekli kısmını bir kaşık yardımıyla alıp içlerinin havuz gibi olmasını sağlayın ve kabakları fırın tepsinize alın.Üzerlerine tuz ve zeytinyağı gezdirdiğiniz kabakları 10-15 dakika 180 derece fırında yumuşatın.İç harç için tavuk etlerini küçük doğrayın. Soğan ve biberi yemeklik doğrayın. Sarımsağı ezin.Orta boy bir tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin, yağ kızınca tavukları ilave edin.Tavuklar renk aldığında biberleri ekleyin bir tur çevirin ve soğanı ilave edin. Soğan ve biber yumuşadığında tereyağını ilave edin.Tereyağı eriyince unu ilave edin ve kavurmaya başlayın, unun kokusu çıktığında, sarımsakları ekleyin ve bir tur çevirin.Süt, tuz ve karabiberi ekleyin ve kıvam alıncaya kadar pişirin, içine bir tutam muskat rendeleyin.Tencereyi ateşten alıp içine rendelenmiş kaşar peynirini ilave edip peynir tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Fırın tepsinize yerleştirdiğiniz kabakların içlerine bu harçtan doldurun, üzerlerine pul biber ve nane serpin.180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirin.

İçerdiği Vitaminler

A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12

Kalori Miktarı

Toplam Kalori Miktarı : 2228 Kcal
1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 557 Kcal

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.





Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız.




.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2014, 22:13   #2 (permalink)
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Tavuklu Kabak Karnıyarık Tarifi

Senin yemek tariflerini yerim ben.

Amazonn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 2
Amazonn, Perii
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 22:20