|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Pastırmalı Ala Pilavı Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
11.07.2014, 22:09 | #1 (permalink) |
| Pastırmalı Ala Pilavı Tarifi Pastırmalı Ala Pilavı Tarifi Malzemeler - 2 Adet Kuru Soğan - 100 Gr Pastırma - 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Pirinç - 2 Yemek kaşığı Tereyağı - 1 Su bardağı Yeşil Mercimek - Kararında Tuz Hazırlanışı Pirinci ıslatın. Mercimekleri haşlayın. Pirinçleri et suyunda pişirin. 2 adet soğanı ince doğrayın, 2 yemek kaşığı tereyağını iyice kavurun. Üzerine pastırma ekleyip kısa süre kavurun. Tencerede yeşil mercimeği haşlayın. Pilavı, haşlanan mercimekle karıştırın, pastırma ve soğanlı karışımı da üzerine yerleştirin. Afiyet olsun. İçerdiği Vitaminler A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12 Kalori Miktarı Toplam Kalori Miktarı : 2882 Kcal 1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 1441 Kcal
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
12.07.2014, 23:42 | #2 (permalink) |
| Cevap: Pastırmalı Ala Pilavı Tarifi Süper bir görüntüsü var Bir gün kendisiyle daha yakından tanışmak isterim Teşekkürler paylaşım için
__________________ ''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek'' |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |