Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Et - Tavuk - Balık
facebook bağlan


Lengeser Ekmekli Et Tarifi ( 3834 Kcal )

Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Lengeser Ekmekli Et Tarifi ( 3834 Kcal ) konusu , Lengeser Ekmekli Et Tarifi ( 3834 Kcal ) Malzemeler - 1 Adet Bayat Ekmek - 1 Su bardağı Ceviz Çekilmiş - 1 Tatlı kaşığı Karabiber - 1 Tatlı kaşığı Kırmızı ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.08.2014, 23:07   #1 (permalink)
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Lengeser Ekmekli Et Tarifi ( 3834 Kcal )



Lengeser Ekmekli Et Tarifi ( 3834 Kcal )




Malzemeler

- 1 Adet Bayat Ekmek
- 1 Su bardağı Ceviz Çekilmiş
- 1 Tatlı kaşığı Karabiber
- 1 Tatlı kaşığı Kırmızı Pul Biber
- 2 Adet Kuru Soğan
- 750 Gr Kuşbaşı
- Yarım Demet Maydanoz
- 3 Diş Sarımsak
- 1 Tatlı kaşığı Tuz
- 1 Kahve Fincanı Zeytinyağı

Hazırlanışı

Soğanları diş diş çenterek doğrayınız. Sarımsak dişleri ile birlikte tencereye koyunuz orta ateşte zeytinyağı ile karıştırarak sararıncaya kadar kavurunuz. Kavrulmuş soğanlara kuşbaşı etleri katınız. Etleri de soğanlarla birlikte karıştırarak kavurduktan sonra tencereye bir çay bardağı sıcak su koyunuz. Ocağın altını kısınız. Tencere kapağını kapatıp etleri pişirmeye bırakınız. Etler pişmeden suyunu çektiğinde her defasında bir çay bardağından fazla olmamak şartı ile sıcak su takviyesi yapınız. Yaklaşık 50- 60 dakika sonra etler pişip suyunu çeker gibi olduğunda tuzu, karabiberi, pul biberi ve iki bardak sıcak suyu katınız. Ocağın altını açınız. Birkaç taşım kaynattıktan sonra kapatınız. Bayat ekmeği kuşbaşı büyüklüğünde doğrayınız. Servis tabağına koyunuz. Üzerine pişmiş etin suyunu gezdiriniz. Ekmeklerin üzerine iri kıyılmış cevizleri sonra da etleri döşeyiniz. Kıyılmış maydanozları koyunuz. Sıcak sıcak servis yapınız. Afiyet olsun

__________________
SON...
deli1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 1
deli1
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 13:26