|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Acem tavuğu tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
28.09.2014, 13:32 | #1 (permalink) |
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Acem tavuğu tarifi Acem tavuğu tarifi 4 adet yumurta 1 çorba kaşığı tereyağı 1 su bardağı pirinç Bir buçuk su bardağı su 1 adet tavuk göğsü 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık Tuz, karabiber Maydanoz Süslemek için: Haşlanmış bezelye Yumurtaları tek tek çırparak, çok az yağ konulmuş yapışmaz yüzeyli tavaya döküp omlet yapın. Bu arada pirinci yıkayıp suyunu süzün. 1 çorba kaşığı tereyağında pirinci ve fıstığı hafifçe kavurup, üzerine suyu ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Kısık ateşte pilavı pişirin. Tavuk göğsünü de haşlayıp incecik didikleyin. İnce kıyılmış maydanozla birlikte tavuk etini pilava karıştırın. Karabiber ekleyin. Daha sonra her bir omleti düz tabağa serip, üzerlerine pilavı paylaştırın. Ters çevirip, bezelye ile servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |